Door te klikken 'Accepteer alle cookies', gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Nieuwe Members in A Lab - Summer '24

Community

Verhalen van:

Interview door:

August 20, 2024

A Lab zou A Lab niet zijn zonder de geweldige members die onze community vormen. Leer onze nieuwste members!


Anne Lee ✿
is een ontwerpster met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale sector. Ze werkt aan productontwerp voor creatieve tools, experimenteel webdesign en creatieve codering. Na lange tijd in de digitale wereld te hebben doorgebracht, heeft Anne de behoefte om aan een tastbaar medium te werken. Ze is nu bezig met het ontwikkelen van een mode merklijn die de grens tussen sieraden en textiel wil vervagen. Anne wilt A Lab gaan gebruiken als springplank om haar visie werkelijkheid te maken.

Hoyng Hoyng Images is het videoproductiebedrijf van de gebroeders Hoyng, Klaas en Juun. Al meer dan 8 jaar werken ze samen aan verschillende videoproducties, variërend van bedrijfsvideo's tot documentaires, voor zowel televisie als online. Deze zomer hervatten ze hun avontuur bij A Lab. Voel je vrij om even langs te komen voor een bakkie. Ze vinden het leuk om jullie te ontmoeten!


Anne Lee
Klaas en Juun Hoyng
No items found.
No items found.


Tijs Klaassen, Wouter Kühne en Mo van der Does
zijn jazzmusici die sinds augustus een ruimte in A Lab gebruiken. Ze zitten in verschillende bands waarmee ze in binnen- en buitenland optreden. Verder schrijven ze muziek, maken hun eigen albums en doen nog van alles wat bij het muzikantschap hoort. Hun ruimte in A Lab wordt gebruikt om te oefenen, repeteren, op te nemen en te componeren. Ook in A Lab willen ze graag concerten en evenementen organiseren. Het eerste concert heeft een paar weken terug al plaatsgevonden. Ze zijn naar eigen zeggen erg blij om deel ui te mogen maken van zo’n leuke community op een prachtige locatie.

Els Dijkstra heeft jaren als strateeg bij verschillende reclamebureaus gewerkt aan geweldige projecten. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur: vanaf september komt Els het A Lab team versterken als Marketing & Communicatie Lead!
De initiatieven en creatieve, innovatieve ideeën die A Lab rijk zijn, zijn wat Els heel veel energie geeft. "Ik kijk er enorm naar uit om A Lab, samen met het team en de members, een mooi podium te geven om de bekendheid en impact te vergroten. Ik ben nieuwsgierig naar jou, je werk en je ideeën, dus laten we elkaar binnenkort ontmoeten!"

Mo, Tijs en Wouter
Els
No items found.
No items found.


No items found.
No items found.

#WhereCuriousWorks