Door te klikken „Accepteer alle cookies”, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacybeleid voor meer informatie.

Nieuwe Members in A Lab - september '23

Community

Verhaal van:

Interview door:

August 25, 2023

A Lab zou A Lab niet zijn zonder de geweldige members die onze community vormen. Zodra een nieuw member zich aansluit, vragen we hem of haar iets over zichzelf te vertellen. Leer onze nieuwste members kennen en heet ze van harte welkom!

Geen items gevonden.
Andreas
Nathalie
Daphne
Geen items gevonden.

Hallo! Mijn naam is Andreas. Ik heb het geluk dat ik de studio deel met 3 lieve mensen, Michiel, Annemiek en Sammie. Ik ben grafisch ontwerper en werk al een aantal jaar in de modewereld. Daarbij verzorg alle kledingprints en graphics voor een modelabel, waarvoor ik ook het hele re-design van de merkidentiteit heb gedaan. Daarnaast wil ik graag in contact komen met creatieven en me wat meer richten op freelancen. Een Lab leek me een goede kans! Dus...... als je iemand kent die posters, merkidentiteit, logo's, enz. nodig heeft, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Hopelijk ontmoet ik je snel! Andreas van S14

Mijn naam is Nathalie Nabarro Koene. Mijn levensreis is om van overleven naar geluk te gaan. Dit doe il via mijn gelukslaboratorium. Ik werk als zwemcoach, geef workshops zoals lachworkshops en creatieve workshops. Sinds drie jaar schrijf ik feelgoodboeken in het Frans. Eigenlijk ben ik bezig met mijn tweede. Nooit te oud om te leren en iets uit te proberen. Ik gebruik één benadering voor alles wat ik doe, Positieve Psychologie. Ik versterk jouw/mijn eigen geluk en welzijn door te focussen op sterke punten, positieve emoties te cultiveren, veerkracht te stimuleren en zinvolle connecties op te bouwen. Verder neem ik dingen serieus, maar ik neem mezelf niet serieus (nou ja, dat wil ik ook niet). Ik spreek Frans als moedertaal en Nederlands, Engels en Spaans. Tot ziens in het Workhotel!

Hierbij stel ik me graag voor als nieuwe A Lab member!
Ik ben Daphne Glasmacher, zit in S12 en super blij met de nieuwe creatieve werkplek bij A Lab! Wat een plek!!! Hierbij een kennismaking van mij en mijn werkzaamheden. Ik ben grafisch kunstenaar en realiseer 2D-werk en ruimtelijke installatie met projecties. Mijn fascinatie voor optische illusie en suggereren van beweging in samenwerking met kleur, contrasten en geometrische vormen zie je terug in mijn werk. Mijn werk is bij verschillende tentoonstellingen, evenementen en kunstbeurzen te bewonderen. Voor nu ben ik aan het werk voor een installatie bij BIG ART in de Bijlmer Bajes en voor de PAN-Amsterdam.
Naast mijn kunstenaarschap geef ik les bij de HVA bij de internationale minor Immersive Environments en zet ik nieuwe immersive projecten op samen met studenten van het Mediacollege en verschillende hbo-opleidingen. Wellicht ook interessant om dingen uit te wisselen met andere A Lab members op dit gebied.
Wil je een keer kennis komen maken of samenwerken. Wees welkom!
Of bekijk hier mijn Insta & website.

Geen items gevonden.
Geen items gevonden.
Geen items gevonden.
Geen items gevonden.

#WhereCuriousWorks